Năstase continuă „războiul” cu Băsescu

0

Aglomeraţia de pe DN1, pe Valea Prahovei, a devenit deja o tradiţie la români. Vinovat pentru această situaţie ar fi Traian Băsescu, afirmă fostul premier Adrian Năstase. Vina fostului preşedinte ar fi că a anulat contractul pentru autostrada Comarnic-Braşov, care ar fi putut fi finalizată în 2011.

„Autostrada Comarnic – Brasov. „Luati de la Băsescu”. In 2004, cand eram premier, se semnase contractul cu firma Vinci, din Franta, pentru realizarea autostrazii Comarnic-Brasov. Autostrada ar fi fost finalizata incă de acum cinci ani.

Probabil ca putini isi mai amintesc faptul ca, in 2005, Basescu a anulat contractul respectiv, pe motiv de „tain”. Sper ca cei mai multi din cei care isi petrec ore intregi, astazi, pe DN 1, venind spre Bucuresti, sa fie dintre cei care, in 2004, l-au votat pe Basescu. Nu e un sentiment crestinesc dar, imi aduc aminte de argumentul lui Basescu impotriva autostrazii – voiam eu să-mi „trag” autostrada ca să ajung la Cornu. Nu cred că el nu stia că localitatea Comarnic – de unde ar fi pornit autostrada spre Brasov – se află DUPA localitatea Cornu. Unii l-au crezut.

Va trebui gasita insă, in curand, o solutie. Fara autostrada este inutil sa vorbim despre turism pe valea Prahovei”, a scris Adrian Năstase pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.