Mihail Genoiu, primar interimar al Craiovei

Primăria Craiova va fi condusă interimar de viceprimarul Mihail Genoiu, au decis, joi, consilierii locali ai oraşului, postul de primar fiind liber după demisia Liei Olguţa Vasilescu, noul ministru al Muncii.

Consilierii locali ai Craiovei s-au întrunit, joi, în şedinţă pentru a stabili cine să conducă interimar Primăria oraşului, după ce miercuri a fost înregistrată demisia Olguţei Vasilescu din funcţia de primar. Astfel, până la organizarea de noi alegeri, viceprimarul Mihail Genoiu a fost votat primar interimar cu 17 voturi „pentru”, 4 „contra” şi 6 anulate, fiind şase consilieri absenţi de la sedinţă, potrivit Mediafax.

Mihail Genoiu a transmis că principalul lucru de care se va ocupa în perioada imediat următoare este stabilirea bugetului pentru anul 2017.

Mihail Genoiu activează în adiministraţia locală din 2012, când a fost ales consilier local din partea UNPR. La alegerile locale din vara anului trecut a candidat pe listele Partidului Mişcarea Populară. Genoiu este viceprimar al Craiovei din anul 2013.

Lia Olguţa Vasilescu a depus, miercuri, jurământul de învestire în funcţia de ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale şi tot miercuri şi-a scris demisia din funcţia de primar al Craiovei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.