Alertă falsă cu bombă la mall-ul din Botoșani

Share:

Alerta cu bombă de la mall-ul din municipiul Botoșani a fost falsă, a anunţat șeful ISU, colonelul Cristian Amarandei. Iniţial, prefectul judeţului Dan Nechifor a transmis că un bărbat a alertat autorităţile, sâmbătă după-amiază, după ce a sunat la 112 și a anunțat existența unei bombe la mall-ul din Botoşani.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a sunat la 112 și a anunțat existența unei bombe la Uvertura City Mall, a informat șeful ISU, colonelul Cristian Amarandei, potrivit Agerpres.

Prin gestul său, autorul apelului a vrut să atragă atenția asupra sa, el având anterior o ceartă cu membrii familiei. Bărbatul a fost identificat și reținut de polițiști la scurt timp după ce a sunat la 112.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și mai multe mașini de poliție, poliție locală și jandarmi au fost trimise la fața locului.

Autoritățile au restricționat circulația rutieră și pietonală în perimetrul mall-ului. Ulterior, restricțiile au fost ridicate.

Șase echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și mai multe mașini de poliție, poliție locală și jandarmi au fost trimise la fața locului, transmite Agerpres.

Potrivit prefectului Dan Nechifor, pompierii au evacuat clădirea, iar un echipaj antitero al Serviciului Român de Informații face verificări.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.