Premiere (incendiare) în weekend pe marile ecrane

0

„Underworld: Blood Wars”, a cincea parte din seria „Underworld”, se remarcă printre premierele cinematografice care iau cu asalt în acest weekend cinematografele din SUA, relatează vineri EFE.

Având-o din nou în rolul principal pe frumoasa actriță Kate Beckinsale, într-o distribuție din care mai fac parte actorii Theo James și Tobias Menzie, „Underworld: Blood Wars” este realizat de regizoarea debutantă Anna Foerster, informează Agerpres.

În acest al cincilea lungmetraj din celebra saga cu vampiri, Selene (Beckinsale) va încerca să pună capăt sângeroasei confruntări dintre clanurile Vampirilor și Lycanilor (oameni lupi).

Cineastul britanic Ken Loach revine pe marile ecrane cu un nou film „I, Daniel Blake„, cu o distribuție în care figurează actorii Dave Johns, Hayley Squires și Sharon Percy.

Acțiunea filmului se petrece în Marea Britanie și îl are ca protagonist principal pe un tâmplar care este nevoit să recurgă pentru prima dată la ajutorul social după un accident.

Regizorul belgian Robin Pront își prezintă primul său film, „The Ardennes„, un thriller în care joacă actorii Kevin Janssens, Jeroen Perceval, Veerle Baetens.

Subiectul filmului se axează asupra doi frați care decid să jefuiască o casă, însă lovitura pusă la cale iese prost, iar unul dintre ei este nevoit să facă patru ani de închisoare. După ispășirea pedepsei el va încerca să-și refacă viața.

Jackie Chan, care în noiembrie a primit un Oscar pentru întreaga carieră din partea Academiei de la Hollywood, este protagonistul comediei de acțiune „Railroad Tigers” al regizorului chinez Ding Sheng.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.