Zeci de trenuri, anulate sâmbătă

1

Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de temperaturi scăzute, vânt puternic, zăpadă spulberată şi troienită, anunţă CFR Călători care a publicat o listă cu 56 de trenuri anulate, sâmbătă, 7 ianuarie 2017.

Măsurile operative întreprinse în această perioadă cu vreme nefavorabilă de angajaţii feroviari au ca PRIORITATE circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă și menținerea legăturilor feroviare între localitățile mari. Pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri și pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții, a fost redus numărul de trenuri, dar se asigură continuitate în graficul de circulație. 

IR 1583 va fi primul tren care va pleca la ora 9h30 din București cu destinația Constanța, iar trenul IR 1636 primul care a plecat în această dimineata, la ora 05:30 din Constanța spre Capitală.

INFORMATII: – 0219521 – info CFR; – 0212643333, 0212643334, 0219360 – Comandament de iarnă

– in aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

– înainte de plecarea la drum informati-va telefonic la Gara CFR pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționati să călătoriti sau verificati tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB.

Întârzieri de 4 ore în Gara de Nord

În Gara de Nord, cea mai mare întârziere, de 240 de minute, o înregistra, sâmbătă dimineaţă, un tren care venea de la Craiova. Un alt tren, care ar fi trebuit să ajungă de la Arad, avea o întârziere de 150 de minute.

Şi la plecări se înregistrau întârzieri, de 40 de minute, la două trenuri spre Craiova, respectiv Braşov, scrie news.ro. 

Citește și
1 Comentariu
  1. Cenuse spune

    Trenul IR1695 Bucuresti-Timisoara din 07.01.2017 a avut 302 minute intarziere!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.