Aproape 50 de trenuri rămân anulate și duminică

0

CFR Călători anunţă că 48 de trenuri sunt anulate şi duminică dimineaţă din cauza viscolului, lista acestora urmând să fie actualizată periodic, în funcție de evoluția condiţiilor meteo şi de situația din teren.

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 48 de trenuri (ora 7 dimineața) pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri și pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții.

Măsurile operative care se iau au ca PRIORITATE siguranța oamenilor și asigurarea legaturilor pe magistrale, între marile orașe. Acolo unde va fi necesar ne organizăm astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvisuri, în funcție de posibilitățile din teren, informeaza CFR Calatori intr-un comunicat.

Circulația este adaptată conditiilor meteo nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.

În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată cu mai multe trenuri. IR 1583 este primul tren care pleaca la ora 9h30 din București cu destinația Constanța, iar trenul IR 1636 primul care a plecat în această dimineață, la ora 05:30 din Constanța spre Capitală.

Următoarele programate până la ora 9:00 să circule pe această rută sunt:

>>spre CONSTANȚA:

R 13081 plecare București Obor ora 07:38

>>de la CONSTANȚA:

R 8002 plecare Constanța la 5:54 cu destinatia Bucuresti Obor

IR 1580 pl Constanța ora 8h30 cu Bucureşti Nord.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.