Florin Udilă, trei ani de închisoare!

0

Florin Udilă, cunoscut în lumea interlopă drept Florin al lui Vancică, urmărit general după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare într-un dosar de cămătărie, printre clienţi fiind şi fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Mihai Vlasov, a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce s-a predat. Iniţial, poliţiştii au percheziţionat domiciliile mai multor apropiaţi ai acestuia.

Poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul IGPR au verificat, în 3 ianuarie, potrivit unor surse judiciare, trei adrese unde existau informaţii că s-ar ascunde Florin Udilă, alias Florin al lui Vancică, un cunoscut cămătar din Bucureşti, care era dat în urmărire generală încă de anul trecut, din 2 noiembrie, potrivit news.ro.

La numai o zi după percheziţiile poliţiştilor, Udilă s-a predat la sediul Secţiei 19 din Bucureşti, de unde a fost transportat direct la Penitenciarul Rahova.

Florin Udilă, cunoscut în lumea interlopă drept Florin al lui Vancică, a fost dat în urmărire generală de poliţiştii bucureşteni după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat că dădea bani cu dobândă, printre clienţi fiind şi fostul şef al Camerei de Comerţ şi Industrie a României Mihail Vlasov.

Florin al lui Vancică a fost ridicat, în 2013, în urma unei ample acţiuni a Poliţiei Române, care a vizat mai mulţi lideri ai lumii interlope care se ocupau de cămătărie.

Atunci au fost arestaţi preventiv, pe lângă liderii clanului Vancică, şi membri ai clanurilor Caran şi Duduianu, dar şi Nuţu Cămătaru.

Conform referatului întocmit de procurori, martorul cu identitate protejată „Neagu Ivan” a susţinut că ştia de la Aurel Răducan, zis Aurel al lui Caran, că „Mişu Vlasov, angajat la Camera de Comerţ şi Industrie, este un împătimit al jocurilor de noroc şi, întrucât a pierdut sume foarte mari, a împrumutat de la membrii celor două familii (Caran şi Vancică), dobânda impusă de către aceştia, respectiv Răducan Constantin (Costel al lui Caran) şi Udilă Florin, fiind de zece la sută pe zi”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.