Clotilde Armand îl atacă dur pe „infractorul” Dragnea

Share:

Vicepreşedintele USR Clotilde Armand i-a transmis luni liderul PSD Liviu Dragnea, care afirmase că la buget există „o gaură de 10 miliarde”, că votul popular nu îl face mai puţin infractor şi că România are nevoie de de stabilitate şi predictibilitate, nu de joaca lui „de-a guvernarea”.

„Dragnea a descoperit ce utilă estedar a uitat să explice cum a risipit el nişte miliarde de lei la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în perioada când era ministru.Un infractor face o comisie parlamentară de anchetă în Parlamentul României şi ne dă lecţii despre economie şi statul de drept. Domnule Dragnea, sunteţi lipsit de orice etică profesională, nu uitaţi că votul popular nu vă face mai puţin infractor. România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate, nu de joaca dvs. de-a guvernarea”, a scris Armand pe Facebook.

 Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seara că ia în calcul constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pentru verificarea deciziilor Ministerului de Finanţe de la ultima rectificare bugetară, el spunând că Dacian Cioloş şi Anca Dragu trebuie să dea explicaţii.

”Este foarte posibil ca mâine, o să mă consult cu colegii mei, să iniţiem o comisie de anchetă, pentru că ceea ce s-a întâmplat la Ministerul de Finanţe este ilegal. Ei au estimat pe hârtie, având la bază probabil nişte angajamente scrise din partea unor decidenţi, că veniturile în România la finalul anului 2016 vor creşte cu aproape trei miliarde. Drept pentru care au făcut o rectificare pozitivă. Asta era undeva în 23 noiembrie. 31 decembrie ne arată că veniturile sunt mai mici cu 10 miliarde sau cu 14, o să primesc toate datele mâine dimineaţă. Asta este total ilegal. Cine a minţit cu aceste date, ceea ce nu s-a mai întâmplat în România, va trebui să plătească”, a afirmat, la România TV, Liviu Dragnea.

El a nominalizat cinci persoane care trebuie să dea explicaţii: prim-ministrul, ministrul de Finanţe, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF şi preşedintele Consiliului Fiscal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.