Vicepremierul Constantin, în vacanță în Austria

Share:

Daniel Constantin, vicepremier şi ministru al Mediului, se află în vacanţă, în Austria. Acesta a plecat din ţară la scurt timp după învestirea Guvernului Grindeanu, transmite România TV

Vicepremierul Daniel Constantin, care ocupă şi funcţia de ministru al Mediului, a plecat în vacanţă, în Austria, în a doua săptămâna a lunii ianuarie. Acesta şi-a luat concendiu, în timp ce colegii lui din Cabinetul Grindeanu sunt mobilizaţi zilele acestea pentru a organiza comandamente de iarnă ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile.

Tot în perioada în care Daniel Constantin se află în vacanţă, premierul Sorin Grindeanu are programate întâlniri cu o parte dintre miniştri, cu care discută problemele urgente din fiecare minister. De asemenea, Grindeanu urmează să se întâlnească, miercuri, cu preşedintele Klaus Iohannis, discuţiile urmând să se centreze pe bugetul de stat şi pe sustenabilitatea măsurilor anunţate de Cabinet.

Luni, liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a apostrofat pe Daniel Constantin, care a sugerat că noul Guvern va „umbla” la cota unică şi că s-ar putea introduce o cotă progresivă din 2018.

„Domnul Daniel Constantin ar trebui să vorbească despre problemele de la ministerul Mediului. Asta are ca şi temă în Guvern. În rest, nu se discută lucrurile astea în public până când, în cadrul coaliţei guvernamentale, împreună cu primul-ministru şi cu ministrul de Finanţe, vom discuta”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.