Școlile din opt județe, închise până luni!

0

Vremea nefavorabilă a dat peste cap calendarul şcolar. Din cauza temperaturilor foarte scăzute şi a ninsorilor abundente, şcolile, grădiniţele şi creşele din mai multe judeţe vor fi închise marți și miercuri. În judeţele Ilfov, Buzău, Vrancea, Brăila, Călăraşi şi Constanţa, precum şi municipiul Bucureşti, vacanţa elevilor s-a prelungit până luni, 16 ianuarie.

SCOLI INCHISE UPDATE: situație cursuri școlare suspendate în totalitate (data și ora actualizării: 11 ianuarie, ora 12:00)

11ianuarie: Brașov, Brăila, Giurgiu, Maramureș, Teleorman, Buzău, Dâmbovița, Prahova, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Constanța, Olt, Călărași, Ialomița, Argeș și Municipiul București

Joi, 12 ianuarie: Brăila. Giurgiu, Maramureș, Buzău, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și Municipiul București

Vineri, 13 ianuarie: Brăila, Giurgiu, Maramureș, Buzău, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și Municipiul București

În judeţele Ilfov, Buzău, Vrancea, Brăila, Călăraşi şi Constanţa, precum şi municipiul Bucureşti şcolile vor rămâne închise toată săptămâna, informează inspectoratele şcolare judeţene, prefecturile şi presa locală.

În judeţul Ialomiţa cursurile sunt suspendate până miercuri, 11 ianuarie, inclusiv. Cursurile au fost suspendate, miercuri, în toate untiăţile de învăţământ din judeţul Ialomiţa, anunţă Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, având în vedere codul portocaliu de viscol, autorităţile au dispus ca femeile însărcinate şi persoanele care fac dializă să fie transportate la spital, iar oamenii străzii să fie ridicaţi şi duşi în adăposturi.

În judetul Tulcea, cursurile sunt suspendate inclusiv în zilele de 11 si 12 ianuarie.

În judeţul Braşov şcolile rămân închise până până miercuri, 11 ianuarie, inclusiv, cu posibilitatea de a prelungi acest termen.

În judeţul Prahova s-a luat decizia suspendării activității didactice miercuri, 11 ianuarie.

În judeţul Dâmboviţa s-a luat decizia suspendării activității didactice miercuri, 11 ianuarie. În schimb, pentru a-i ajuta pe părinți, vor funcționa grădinițele cu program prelungit, se aratăpe site-ul Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa.

În judeţul Teleorman s-a luat decizia suspendării activității didactice miercuri, 11 ianuarie.

În judeţul Olt s-a luat decizia suspendării activității didactice miercuri, 11 ianuarie.

În judeţul Argeş, autorităţile au decis sistarea până miercuri, 11 ianuarie, inclusv. În schimb, Inspectoratul Şcolar a decis instituirea unor centre de permanenţă la mai multe şcoli, conform listei afişate AICI.

În judeţul Hunedoara, peste 2.000 de elevi din trei şcoli din judeţ nu vor merge la cursuri miercuri, din cauza unor probleme la sistemul de încălzire.

În judeţul Sibiu, mai multe şcoli vor fi închise, miercuri, după ce, în unele cazuri, centralele termice s-au stricat din cauza gerului, iar, în altele, microbuzele care transportă elevii la unităţile de învăţământ s-au defectat. La o şcoală cursurile vor începe la ora 10.00 pentru ca sălile de clasă să se încălzească.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.