Steaua ar putea fi exclusă din Liga I

Share:

Gigi Becali a declarat că va schimba numele echipei dacă instanţa va da o sentinţă definitivă şi irevocabilă în acest sens, dar acest lucru ar însemna un dezastru în plan sportiv.

Emilian Hulubei, presedintele AFAN si membru al Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat ca echipa de fotbal patronata de Gigi Becali va fi exclusa din Liga 1 si din cupele europene. „Conform regulamentului, 3-4 ani nu va mai avea voie sa joace in Liga I pentru ca nu mai este aceeasi echipa. In plus, va fi exclusa din competitiile europene”, a spus Emilian Hulubei la Digi Sport.

Regulamentul FRF prevede ca o echipa de fotbal nu-si poate schimba numele in timpul campionatului, insa in acel articol nu se prevad si sanctiunile.

Curtea de Apel i-a interzis lui Gigi Becali sa mai foloseasca numele Steaua Bucuresti, iar acesta a anuntat ca se va conforma. Se asteapta acum motivarea deciziei, care, in mod normal, ar trebui sa soseasca spre finalul lunii ianuarie, cand vor expira cele 30 de zile lucratoare de la pronuntarea sentintei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.