„Fixeur” de Adrian Sitaru, în cinematografe din 27 ianuarie

Share:

„Fixeur”, cel de-al cincilea lungmetraj semnat de Adrian Sitaru, va rula în cinematografele din București și alte 25 de orașe din 27 ianuarie, informează un comunicat al distribuitorilor transmis Agerpres.

Lungmetrajul, distribuit de Domestic Film, va putea fi văzut la București, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brașov, Buzău, Caransebeș, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Focșani, Galați, Gura Humorului, Iași, Odobești, Oradea, Oravița, Pitești, Reșița, Sibiu, Slobozia, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara, Vaslui și Vulcan.

„Fixeur” va fi prezentat în avanpremieră, pe 19 ianuarie, de la ora 20,00 la Cinema Victoria din Cluj-Napoca în cadrul Cinematecii TIFF. Evenimentul va avea loc în prezența regizorului Adrian Sitaru, a actorului Tudor Istodor și a co-scenaristului, directorului de imagine și producătorului Adrian Silișteanu.

Proiecții de gală în avanpremieră vor mai fi programate la Cinema Dacia din Bistrița (20 ianuarie, ora 20,00), la Cinema „Elvira Popescu” din București (23 ianuarie, ora 20,00), la Happy Cinema din Buzău și Focșani ( 25 ianuarie).

Regizorul Adrian Sitaru se va întâlni cu publicul din Sibiu la „CineM-A văzut”, la Habitus, pe 28 ianuarie, de la ora 20,00. Pe 29 ianuarie, Adrian Sitaru împreună cu actorii Tudor Istodor și Andreea Vasile vor fi prezenți la proiecția de gală de la Cinema One Brașov din cadrul Coresi Shopping Center.

„Fixeur” a avut premiera mondială în toamna anului trecut, în cadrul Toronto International Film Festival.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.