Nominalizări premiile Sindicatului Regizorilor Americani

0

Realizatorii filmelor ‘La La Land’ și ‘Moonlight’, care au câștigat duminica trecută Globul de Aur pentru cea mai bună comedie și respectiv cea mai bună dramă figurează printre producțiile nominalizate la premiile Sindicatului Regizorilor Americani – The Directors Guild of America (DGA Awards) – potrivit unui anunț făcut de această organizație și preluat de EFE.

Cineaștii Damien Chazelle (‘La La Land’), Garth Davis (‘Lion’), Barry Jenkins (‘Moonlight’), Kenneth Lonergan (‘Manchester By The Sea’) și Denis Villeneuve (‘Arrival’) își vor disputa premiul pentru cel mai bun regizor acordat de această organizație.

Garth Davis (‘Lion’) realizează o dublă având în vedere că este nominalizat și la cel mai bun regizor debutant, o categorie în care îi va avea rivali pe Kelly Fremon Craig (‘The Edge of Seventeen’), Tim Miller (‘Deadpool’), Nate Parker (‘The Birth of a Nation’) și Dan Trachtenberg (’10 Cloverfield Lane’).

Anunțarea nominalizaților la categoria film se alătură candidaturilor la premiile DGA și la alte categorii, precum seriale de televiziune, reclame și documentare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.