Becali îi dă replica lui Pițurca

0

Gigi Becali i-a răspuns, vineri, lui Victor Piţurcă, după ce fostul selecţioner l-a acuzat că a „furat” Steaua în 2003.

Gigi Becali mai susţine că Armata nu poate primi despăgubiri mai mari de 300.000 de euro, deşi cere 37 de milioane de euro, relatează Romaniatv.net.

„Nu l-am auzit pe Victor Piţurcă. El a votat în Adunarea Generală transformarea în societate pe acţiuni. Au semnat toţi. E semnătura lui şi a tuturor. Vă arăt eu. Bădălan s-a retras din Adunarea Generală. Când s-a transformat în societate pe acţiuni vorbisem ca eu, Piţurcă şi Păunescu să salvăm Steaua. Eu dădeam bani pe numele lui Piţurcă, al lui Păunescu şi al meu. Nea Viorel mi-a cesionat acţiunile, a fost corect. Dar, Piţurcă pe banii mei a luat 4% din acţiuni, pe care mi le-a vîndut ulterior cu 500.000 de dolari. Păi, ce era să fac? Avea 4% şi trebuia să participe la Adunările Generale. I-am dat pe numele lui ca ei să îmi dea banii înapoi când societatea era profitabilă. Am un statut făcut, în care eu luam 33%, Piţi 33% şi Păunescu 33%. Dar toţi banii eu i-am dat ca să ia acţiuni egale cu mine. Se dădeau prea mulţi bani şi pe urmă nu au mai fost de acord. Le-am spus: oricând şi la orice oră, facem socoteala şi vă dau acţiunile înapoi pe bani. Am ajuns la un moment dat să dau 40 de milioane de euro. Dacă eu am furat, atunci şi Piţurcă a furat cu mine! Piţurcă nu ştie el bine ce s-a întîmplat? El şi cu Păunescu m-au adus. Ei să spună mersi că am venit pentru că Steaua era desfiinţată acum”, a spus Gigi Becali.

„O să aveţi o mare surpriză cînd nu o să plătesc nimic şi sigla revine. Eu am atuurile mele. Eu îi las să se distreze. Am asul din mînecă. Dacă îmi dau 4, 5 sau 6 milioane despăgubiri le voi plăti, nu 37 cât cer ei. Şi după aia ce o să zică Piţurcă? Aici vorbim de legi şi regulamente. Sunt vinovat eu? Vor veni suporterii, 500.000 pentru o manifestaţie, în primăvară. Plătesc eu autocarele. E prea de tot să spui că am furat eu Steaua. Ai furat şi tu 4% dacă eu am furat 94! E adevărat că sunt presiuni să schimb numele. Sentinţa e executorie din momentul motivării, în 30 de zile. Noi vom face recurs şi nu putem să schimbăm clubul între ani. Mă duc la statul român să suspende hotărârea pentru câteva luni. Dacă nu se poate, voi face alte demersuri. O să le dau 500 de euro pe zi amendă până în schimb în vară denumirea. O să vedeţi cât ştie Talpan legea la procese. Eu mă distrez acum. Ei maximum pot să ia 250.000-300.000 de euro prejudiciu”, a mai declarat Gigi Becali.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.