Carmen Dan, despre problemele cu care se confruntă MAI

0

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă, în Prahova, că la nivelul MAI există probleme legate de lipsa de personal și de dotarea „destul de deficitară”, găsirea de soluții pentru aceste două situații fiind prioritară pentru mandatul său.

„În fruntea acestui minister este o femeie care, în afară de faptul că și-a propus să muncească foarte mult și să identifice problemele, să găsească soluții — știți bine, ne confruntăm cu o lipsă de personal, ne confruntăm cu o infrastructură în ceea ce privește dotarea destul de deficitară și astea sunt priorități pentru mine — dar în fruntea ministerului este în primul rând un om, un om cu suflet pentru cei care sunt în stradă, pentru cei care sunt lângă oameni efectiv”, a afirmat Carmen Dan, după o vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, potrivit Agerpres.

Totodată, ministrul a spus că primește mesaje de la lucrători din cadrul ministerului, încurajându-i pe aceștia la comunicare.

„Primesc multe mesaje acum la minister, îi simt deschiși să comunice. Cred că simt, probabil, pentru prima dată, că nu mai există o barieră între cel care se află în fruntea ministerului și cel care ocupă o funcție nu foarte importantă în cadrul acestor structuri și eu îi încurajez să facă asta”, a adăugat Carmen Dan.

Carmen Dan le-a mulţumit celor implicați în gestionarea situațiilor create de vremea nefavorabilă, punctând că MAI este un minister „cu ușile deschise” și „transparent” și încurajându-i pe lucrătorii din structurile de intervenție să comunice problemele pe care le întâmpină.

„Eu vă asigur că Ministerul de Interne va fi întotdeauna un minister cu ușile deschise, un minister transparent, care va recepționa și va încerca să găsească soluții la mesajele dumneavoastră”, a mai spus Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne a participat la învestirea noului prefect al județului Prahova, Mădălina Lupea, iar, ulterior, a mers la structurile județene ale Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru a da mâna cu lucrătorii acestora și pentru a le mulțumi pentru activitatea lor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.