Ovidiu Anton, recital în semifinalele Eurovision 2017

Share:

Ovidiu Anton, câștigătorul Selecției Naționale 2016, revine pe scena Eurovision România și va susține un recital pe 26 februarie, când are loc semifinala națională a competiției muzicale, informează Televiziunea publică într-un comunicat transmis vineri Agerpres.

El va interpreta, alături de trupa Anton, cele mai noi piese, dar și hitul care i-a adus trofeul Eurovision România 2016 — „Moment of Silence”.

Compozitorii care doresc să participe la Selecția Națională Eurovision mai au la dispoziție nouă zile pentru a înscrie piesele la Registratura TVR ori electronic, la adresa eurovision.romania@tvr.ro. Pe 22 ianuarie, perioada de înscrieri se va încheia, iar echipa Eurovision România va trimite materialele membrilor juriului.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, juriul va decide semifinaliștii Selecției Naționale într-un show televizat. Artiștii vor interpreta piesele în studiourile TVR, pe 27, 28 și 29 ianuarie, în fața juriului și a invitaților care îi vor susține din gradene.

În premieră în istoria Selecției Naționale, înregistrările reprezentațiilor vor fi difuzate, în perioada 5 — 11 februarie, într-un show inedit, în exclusivitate la TVR 2, TVR HD și TVR Internațional. La final, fanii vor afla numele celor 15 semifinaliști ai Selecției Naționale 2017, care vor rămâne în cursa pentru un bilet spre scena din Kiev.

Semifinala Selecției Naționale va avea loc pe 26 februarie, iar finala — pe 5 martie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.