Steaua lui Becali, retrogradată până pe 1 februarie?

0

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, anunţă că gruparea lui Gigi Becali va fi retrogradată până la 1 februarie. Talpan susţine că MApN trebuie să primească de la Gigi Becali nu doar locul în Liga I, ci chiar şi echipa care a terminat ultima ediţie de campionat pe locul 2.

Florin Talpan spune că echipa lui Gigi Becali nu ar trebui să mai joace în Liga I chiar de la 1 februarie, pentru că va fi obligată să-și schimbe numele.

„Locul echipei CSA Steaua e în Liga I și sper ca instituțiile statului si FRF să respecte hotărârile judecătorești. Sunt foarte fericit și mândru, pentru că munca pe care am făcut-o timp de 15 ani este apreciată.

Denumirea de Steaua trebuie schimbată pentru actuala echipă din Liga I. Există atâtea nume frumoase de echipe de fotbal. Și FCSB produce confuzie și nu ar trebui sa fie folosit.

Steaua CSA-ului nu trebuie să o ia dintr-o ligă inferioară. Locul ei e în prima ligă. Gigi Becali a preluat echipa fară sa dea niciun ban. Normal ar fi să ne dea echipa și să jucăm în Liga I și în cupele europene. Eu nu mai văd ca aceasta echipa a lui Gigi Becali să înceapa sezonul viitor, nici returul, în februarie”, a spus Florin Talpan.

LPF și FRF vor fi obligate să schimbe denumirea. Schimbând denumirea, echipa aceasta nu mai există. Trebuie să retrogradeze în Liga a IV-a sau a V-a și noi să jucăm în Liga I. Așa mi se pare normal. Tot ce au făcut a fost fraudulos. Cum putem să continuăm cu oameni care nu sunt de bună credință?”, a mai adăugat Florin Talpan.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.