Iohannis, prezent la slujbă duminică în Sibiu

0

Preşedintele Iohannis se ascunde în cel mai mare scandal al momentului. Şeful statului a fost scos pe uşa din dos de SPP-işti, după slujba la care a participat duminică, la Sibiu. Asta după ce nu a scos un cuvânt nici înainte de a intra în biserică.

Cel mai probabil pentru a scăpa de camerele de filmat, preşedintele Klaus Iohannis a ieşit pe uşa din spate a bisericii romano-catolice, din Sibiu, relatează Romaniatv.net.

La sosire, însă, preşedintele a intrat pe uşa din faţă, însă nu a făcut nicio declaraţie, nu a salutat ci a intrat sobru în lăcaşul de cult împreună cu soţia sa, Carmen.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a dezvăluit, într-o nouă înregistrare difuzată de România TV, că a avut o legătura strânsă de prietenie cu generalul SRI Florian Coldea. Totodată, Ghiţă a arătat că „binomul” Coldea – Kovesi îl are „prizonier” pe preşedintele Klaus Iohannis, aflat sub ameninţarea unor dosare penale atât pe numele său, cât şi al soţiei sale, Carmen Iohannis.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, a confirmat într-o declaraţie de presă că şeful statului l-a chemat joi la Cotroceni pe Florian Coldea, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă că a făcut concedii împreună cu şeful operativ al SRI.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.