Nicușor Dan va candida la șefia USR

0

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la Sibiu, că primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, ”fie în martie, fie în mai”, data exactă urmând să fie stabilită până la sfârşitul acestei luni, iar el ”fără îndoială” va candida pentru funcţia de preşedinte.

Aproximativ patru sute de membri ai USR s-au reunit, duminică, la Sibiu, unde au participat la prima Conferinţă Naţională a formaţiunii.

 La final, liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, într-o conferinţă de presă, că primul congres al partidului va avea loc la Cluj-Napoca, „fie în martie, fie în mai”.”S-a discutat cea mai echitabilă normă de reprezentare la congres pentru că deja suntem prea mari pentru a face o adunare generală şi s-a discutat foarte mult despre îmbunătăţirile pe care trebuie să le aducem la Statut”, a spus Nicuşor Dan.

El a precizat că până la sfârşitul lunii ianuarie se va stabili data exactă congresului, astfel încât toate pregătirile să fie făcute din timp.

Răspunzând unei întrebări privind candidatura sa la conducerea partidului, Nicuşor Dan a răspuns: ”Fără îndoială, voi candida pentru funcţia de preşedinte”.

Liderul USR a mai spus că membrii partidului trebuie să mai stabilească la congres chestiuni ”tehnice”, legate de delimitarea unor filiale, plata cotizaţiilor şi alte lucruri care nu sunt clare în Statutul organizaţiei.

În plus, Nicuşor Dan a precizat că, până la congres, vor avea loc alegeri şi în filiale, astfel încât să se stabilească foarte clar participanţii la acesta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.