Dragnea: Mi s-a spus că voi intra la închisoare în aprilie-mai!

Share:

Liviu Dragnea a declarat că a fost informat că va fi băgat în pușcărie undeva în perioada aprilie-mai. Şeful PSD a sugerat că decizia s-a luat la cel mai înalt nivel din România.

Liviu Dragnea a declarat că a primit ameninţări şi chiar a aflat când va ajunge în spatele gratiilor.

„Ultimele zvonuri venite către mine îmi arată că și-au programat să mă bage în pușcărie în aprilie-mai anul acesta (…) Cine credeți că a luat decizia? Cine poate să ia o astfel de decizie în această țară. Vă spun ceva: este suficient timp până atunci! Ceea ce m-a interesat pe mine este ca instituțiile statului să fie fiecare la locul ei. Eu vă spun ceva și am mai spus acest lucru: eu nu renunț la aceste obiective”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea are deja o condamnare cu suspendare în Dosarul Referendumul, iar în acest moment este implicat într-un alt proces alături de fosta soție.

Pe de altă parte, liderul PSD a comentat, duminică, posibilitatea de a deveni premierul României. Deocamdată, preşedintele PSD nu poate ocupa această funcţie din cauza Legii nr 90/ 2001, Art. 2, dar aceasta ar putea fi modificată după ce Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a făcut o sesizare la CCR.

Liviu Dragnea a declarat că este posibil ca actualul premier, Sorin Grindeanu, să-şi ducă mandatul la capăt.”Sorin Grindeanu prestează bine. Dacă va rezista la ritmul pe care l-am impus, şi el şi echipa lui, termenele trecute în program, Sorin Grindeanu poate sta acolo tot mandatul. I-am spus şi lui asta”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor la Antena 3.

Liviu Dragnea a mai spus că nu a mai discutat cu şeful statului Klaus Iohannis de la investirea Guvernului Grindeanu.

„Nu am mai discutat deloc cu Iohannis. E mai rău decât anormal. Este ineficient. Dar nu plâng seara acasă că nu sunt căutat de Iohannis. Nu vreau să ripostez, m-aţi văzut săriind la gâtul cuiva, am înjurat pe cineva, pe Iohannis, PNL? Am un singur obiectiv şi îl am în continuare. Eu rămân calm pentru că pe mine mă interesează asta(…). Eu voi riposta odată şi bine lui Iohannis”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.