Hellvig va fi audiat de comisia de control a SRI

0

Eduard Hellvig, directorul SRI, va fi audiat de Comisia de control parlamentar al Serviciului pe data de 25 ianuarie. Acesta va trebui să răspundă în faţa parlamentarilor pe tema scandalului în centrul căruia s-a aflat generalul Florian Coldea, care urmează să fie trecut în rezervă, dar şi pe tema bugetului SRI.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei SRI , a declarat, marţi, că a convenit cu directorul SRI, Eduard Hellvig, să vină pentru audieri în comisiei în data de 25 ianuarie, temele de audiere privind cazul Coldea şi bugetul SRI pe anul 2017.

„Am avut o primă şedinţă a Comisiei de control parlamentar al SRI. Am avut şi o discuţie şi am formulat apoi şi o adresă în care am solicitat conducerii SRI să fie prezentă pe data de 25 ianuarie la ora 11.00 la sala de şedinţe, cu două subiecte: subiectul numărul unu e legat de ce se întâmplă acum în spaţiul public, de cazul Coldea, şi subiectul numărul doi – legat de bugetul SRI pe anul 2017”, a spus Ţuţuianu.

El a arătat că a convenit cu directorul SRI să vină cu toate documentele care privesc cele două subiecte.

„Vom primi toate datele, toate informaţiile, inclusiv raportul comisie de la anchetă internă de la SRI (despre cazul Coldea, n.r.)”, a spus Ţuţuianu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.