„Rogue One”, încasări de peste 500 milioane dolari!

Filmul „Hidden Figures”, despre trei femei de culoare angajate ale NASA, care au contribuit substanțial la succesul programului spațial american din anii ’50 – ’60, a ocupat primul loc în acest week-end în box-office-ul din America de Nord, potrivit cifrelor preliminare publicate duminică de compania Exhibitor Relations și citate de AFP.q

Pelicula, cu Taraji P. Benson, Kevin Costner și Kirsten Dunst, în rolurile principale, a obținut încasări de 20,50 milioane în acest weekend în SUA și Canada și de 59,68 de milioane de la lansarea sa în urma cu patru săptămâni, informează Agerpres.

Comedia muzicală romantică „La La Land”, filmul-fenomen de la ediția din acest an a Globurilor de Aur, cu un număr record de șapte premii primite, considerat unul dintre favoriții Oscar, figurează pe a doua poziție a clasamentului în acest weekend, cu încasări de 14,5 milioane de dolari (77,08 de milioane în șase săptămâni).

Pe locul al treilea în topul încasărilor regăsim musicalul animat „Sing”, cu 13,81 milioane de dolari obținuți în trei zile și 238,5 milioane de dolari în patru săptâmâni. Printre actorii care își împrumută vocile personajelor animate se numără Matthew McConaughey, Scarlett Johansson și Reese Witherspoon.

Superproducția „Rogue One”, primul film derivat (spin-off) din celebra serie „Star Wars”, care a pierdut deja postura de lider săptămâna trecută, a coborât din nou în clasament. Pelicula, ce spune povestea unui comando al rebelilor care încearcă să fure planurile de construcție ale „stelei morții”, arma Imperiului capabilă să distrugă planete întregi, a adunat 13,76 milioane de dolari și 502,29 milioane în cinci săptămâni de proiecții în cinematografe.

Locul al cincilea este ocupat de filmul de groază „Bye Bye Man”, în regia lui Stacy Title (‘Hood of Horror’, 2006), cu încasări de 13,38 de milioane de dolari. Scenariul peliculei, cu o distribuție în care îi regăsim pe Douglas Smith, Lucien Laviscount și Cressida Bonas, este bazat pe o poveste reală prezentată într-o carte publicată în 2005 de istoricul specializat în ocultism Robert Damon Schneck.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.