Șumudică, pe val în cantonamentul din Cipru

0

În cantonamentul din Cipru, Astra Giurgiu a susţinut luni un meci amical împotriva divizionarei secunde Pafos, primul din 2017, meci câştigat de elevii lui Marius Şumudică cu 7-0, după ce, la pauză, scorul a fost de 2-0.

Ultimul transfer al Astrei – Sergiu Buş a fost primul marcator al partidei, în minutul 9, până la pauză, Ricardo Alves (min. 45), mărind avantajul campioanei României.

După pauză, când Şumudică a rulat un alt „unsprezece”, Daniel Florea a reuşit un hattrick, în minutele 47, 53 şi 90, lista marcatorilor fiind completată chiar de fiul lui „Şumi”, Marius Ştefan, care a înscris în min. 55 şi de Dandea, care a marcat şi el, la revenirea pe gazon după o absenţă de 5 luni, cauzată de o operaţie la ligamentele genunchiului.

Astra a început partida din Cipru în formula: Gavrilaş – Geraldo, Piţian, Ricardo – Butean, Boubacar, Boboc, Nicoară – Boudjemaa, Buş, Balaure. În repriza secundă au intrat Boşneag – Dandea, Oros, Fabricio, Belu, Ioniţă, Moise, V. Gheorghe, Stan, Şumudică jr., Florea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.