Grindeanu continuă seria numirilor politice în ministere

0

Premierul Sorin Grindeanu a numit în funcție, marți, mai mulți demnitari la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului și Ministerul Turismului, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, Adriana Mihaela Udroiu și Angel Gheorghiu au fost numiți subsecretari de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Totodată, au fost numiți în funcția de secretar general Daniela Teodoru — la Ministerul Mediului, Marius Iulian Carabulea — Ministerul Turismului și Ionela Stoian — Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Premierul Grindeanu a numit-o președinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție pe Gabriela Coman, eliberând-o din funcție, în prealabil, pe Lidia Manuela Onofrei. Aceasta din urmă o înlocuise tocmai pe Gabriela Coman în urmă cu cinci zile, pe 12 ianuarie 2017.

Tot marți, prim-ministrul l-a eliberat, la cerere, din calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Institutului European din România pe Pavel Năstase.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.