Avalanșă teribilă în Italia. Zeci de morți și răniți!

0

Mai mulţi oameni au decedat în urma unei avalanşe produse în zona unui hotel din regiunea Abruzzo, despre care se crede că ar fi fost cauzată de cutremurele de miercuri, a anunţat un oficial din cadrul serviciilor de salvare italiene, potrivit BBC News online. Potrivit presei internaţionale, în hotel ar fi fost cazate 30 de persoane. 

În cursul nopţii echipajele de salvare au încercat să ajungă la hotelul aflat în apropierea muntelui Gran Sasso din regiunea Abruzzo.

Trei persoane sunt date dispărute în urma avalanşei care a afectat un hotel din provincia Pescara, în zona Munţilor Apenini, relatează agenţia de ştiri ANSA, citând membri ai echipelor de salvare.

Cu câteva ore înainte de avalanşă, hotelul Rigopiano a postat pe Facebook un mesaj în care anunţa că liniile telefonice nu funcţionează din cauza vremii rele.

Câteva ore mai târziu, un cuplu rămas blocat în hotel a reuşit să ceară ajutor autorităţilor din Peninsulă: „Ajutor, ajutor! Murim de frig! , este singurul mesaj trimis din partea celor care ulterior au fost daţi dispăruţi.

Autorităţile spun că avalanşele au fost cauzate de cele patru cutremure de peste 5 grade care au zguduit, ieri, Italia. În total, peste 30 de cutremure s-au produs în ultimele 12 ore în acesată ţară.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.