Condiții noi pentru creditele ipotecare de la CEC Bank

Share:

CEC Bank anunță noi condiții de dobândă pentru creditele ipotecare, oferta fiind diferențiată în funcție de accesarea unui card de credit atașat împrumutului și de avansul suportat de client, reiese dintr-un comunicat al băncii transmis, joi, Agerpres.

‘CEC Bank reduce dobânzile aferente creditelor ipotecare în lei pentru achiziția sau construirea de locuințe în București, județul Ilfov, orașele reședințe de județ, precum și în alte localități din România. Lista completă a orașelor eligibile este disponibilă pe site-ul de internet al băncii’, se menționează în comunicatul citat.

Astfel, pentru creditele ipotecare destinate achiziționării/construirii imobilelor situate în aceste localități, clienții băncii beneficiază de o dobândă compusă din Robor la 6 luni plus 2,4% pe an (în cazul în care creditul se achiziționează la pachet cu credit prin card), respectiv Robor la 6 luni plus 2,5% (fără achiziționarea împreună cu credit prin card).

‘Pentru avans egal sau mai mare de 30%, nivelul dobânzii va fi Robor la 6 luni 2,15% pe an (în cazul în care creditul se achiziționează la pachet cu credit prin card), respectiv Robor la 6 luni plus 2,25% pe an (fără achiziționarea împreună cu credit prin card). Avansul minim este de 15% iar perioada de creditare este de maximum 35 ani’, se subliniază în comunicat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.