Dragnea, întâlnire importantă la Washington

0

Liviu Dragnea s-a întâlnit la Washington, unde va participa la învestirea preşedintelui Donald Trump, cu Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în administrația Trump.

„Astăzi am avut o discuție informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump.

Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite și despre faptul că securitatea națională și stabilitatea reprezintă doi factori esențiali pentru dezvoltarea și prosperitatea unei națiuni. L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, unde a postat şi o fotografie de la întâlnire.

Prezenţa generalului Flynn era anunţată în invitaţia pe care a primit-o Liviu Dragnea, în cadrul micului dejun care a avut loc miercuri dimineaţă la Hotelul Trump International din Washington.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.