Băsescu îl atacă dur pe Dragnea

0

Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care îi este adresat lui Liviu Dragnea. Fostul preşedinte îi transmite şefului PSD că vorbeşte cu tupeu despre „lovitura de stat dată de Iohannis” şi îl întreabă dacă nu cumva a uitat reţeta loviturii de stat din vara anului 2012. 

Fostul preşedinte îi explică lui Liviu Dragnea în ce condiţii ar fi fost într-adevăr o lovitură de stat dată de Klaus Iohannis:

Dragnea!

Dragnea, vorbeşti cu tupeu despre lovitura de stat dată de Iohannis. Eu nu spun că Iohannis a făcut cel mai inspirat lucru participând la un miting neautorizat cu un discurs nepotrivit împrejurărilor.
Dar, Dragnea, ştii când ar fi fost lovitură de stat?
Îţi spun eu: dacă te schimba pe tine din funcţie şi îşi punea omul lui la Cameră, dacă îl schimba pe Tăriceanu şi îşi punea omul lui la Senat, dacă schimba Avocatul Poporului şi îşi punea omul lui, dacă schimba legea de funcţionare a CCR, după care emitea un decret de revocare a premierului.
Asta DA lovitură de stat, măi Dragnea”, i-a transmis Traian Băsescu lui Liviu Dragnea.

De asemenea, Traian Băsescu aduce în discuţie şi episodul din vara lui 2012, când a fost suspendat din funcţia de preşedinte al României, şi spune că ceea ce s-a întâmplat atunci se poate numi „lovitură de stat”:

„Sau ai uitat reţeta loviturii de stat din vara anului 2012 la care tu ai fost alături de Antonescu, Ponta şi alţi aventurieri politici? Ce-i drept, şi Iohannis a susţinut lovitura de stat din 2012, dar nu-l judec pentru că are imunitate (ha, ha, ha….)”, a continuat Traian Băsescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.