Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești, grav accident rutier

Share:

Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești „Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit miercuri, în jurul orei 12,30, în accidentul rutier ce a avut loc pe DN 22 C, pe raza localității Ștefan cel Mare, situată în apropiere de Cernavodă, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Potrivit sursei citate, în accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar

„Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale, pentru îngijiri iar cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă”, se arată în comunicatul MApN.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, paramedicii au constatat, la fața locului, că una dintre persoanele rănite avea fractură deschisă de femur, la gambă, fiind intubată, iar a doua persoană a fost diagnosticată cu șoc hipovolemic, find de asemenea intubată. Ambii răniți au fost preluați și transportați de urgență la Spitalul Clinic Județean din Constanța.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.