Un membru al familiei regale din Kuweit, spânzurat!

0

Şapte persoane condamnate la moarte în Kuweit, printre care un membru al familiei regale Al-Sabah și trei femei, au fost spânzurate, miercuri, în primele execuții din ultimii patru ani, anunță KunaNews.

Șeicul Faycal Abdallah al-Jaber Al-Saabah, primul membru al familiei regale executat vreodată, a fost condamnat pentru că a ucis cu armă de foc, în 2010, un alt membru al familiei Al-Sabah cu care avea un diferend.

Kuweitianca Nusra al-Enezi a fost declarată vinovată de o crimă care a suscitat un val de indignare în emirat. Potrivit justiției, ea a dat foc în 2009 unui cort de nuntă, provocând moartea a 57 de persoane, în special femei și copii. Condamnata a declarat în timpul procesului că a vrut să se răzbune pe soțul său, care se recăsătorea.

O filipineză și o etiopiancă erau femei de serviciu care au asasinat, potrivit justiției kuweitiene, membri de familie ai angajatorilor lor. Ceilalți executați sunt doi egipteni, condamnați pentru crimă cu premeditare, și un cetățean din Bangladesh, condamnat pentru răpire și viol.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.