Scandal în PSD Prahova

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, va propune excluderea din partid a lui Andrei Sava, fost deputat PSD şi actual membru al PSD Prahova, care a transmis felicitări protestatarilor.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat, duminică, că mesajul lui Andrei Sava, prin care acesta felicita protestatarii, este analizat, potrivit Mediafax.

„Vom analiza declaraţiile făcute de dânsul, Biroul Permanent Judeţean va decide dacă va fi exclus sau nu din partid”, a declarat Bigdan Toader.

Într-un comentariu postat la anunţul lui Sava, Bogdan Toader a scris, sâmbătă seara: „Având în vedere că ea ( opinia – n.r.) se plasează în afara Partidului Social Democrat, al cărui membru sunteţi încă, vă pot spune două lucruri: 1. Voi propune excluderea cât mai urgentă a dumneavastră din partid. 2. Vă doresc succes în acţiunile dumneavoastră viitoare la alte formaţiuni politice”.

Andrei Sava, fost deputat PSD şi actual membru al PSD Prahova, a transmis, sâmbătă seara, felicitări sutelor de mii de români care au ieşit pe străzi, infruntând frigul, şi care „au făcut posibilă această victorie a dreptăţii”,

„Felicitări sutelor de mii de români care au ieşit în pieţe şi pe străzi, infruntând frigul şi care au făcut posibilă această victorie a dreptăţii”, a scris Sava.

Acesta a ţinut să-i mulţumească şi preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi magistraţilor care „nu au cedat în faţa presiunilor unor politicieni nocivi”.

Andrei Sava a precizat, în comentarii, că este membru PSD: „Sunt membru PSD, al unui PSD care trebuie să apere integritatea, cinstea şi dreptatea, dar care din cauza unor lideri nocivi nu a prea făcut treabă bună în sensul acesta”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.