Gigi Becali va înființa un nou partid

Share:

Gigi Becali a declarat că se retrage din business-urile pe care le are în România şi va intra în politică. El a anunţat că va înfiinţa un nou partid naţionalist ortodox.

„Vreau să îmi simplific viaţa. Nu mai vreau să muncesc. Deşi sunt milionar, în închiopare nu am avut niciun ban în buzunar, nici măcar pentru un pachet de biscuiţi”, a declarat Gigi Becali, pentru capital.ro. Acesta a semnat deja un contract de 14,2 milioane de euro cu nişte investitori austrieci pentru vânzarea complexului imobiliar pe care l-a început în Pipera, tranzacţia urmând să se încheie în două- trei luni. „Tot ce am vând. Singurul business pe care îl păstrez este echipa de fotbal Steaua”, a mai spus Becali. El poartă negocieri cu mai mulţi investitori interesaţi să cumpere fabrica de armament. „Preţul este de 10 milioane de euro”, a dezvăluit Becali.

Pe de altă parte, Gigi Becali spune că va intra în politică şi va înfiinţa un partid naţionalist-ortodox. „Un nume posibil pentru noul partid este Familia Ortodoxă. Camarazii mei la înfiinţarea partidului vor fi doar academicieni, profesori universitari. Vreau ca România să fie condusă de oameni cu studii”, a mai spus Becali.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.