Geta Brătescu reprezintă România la Bienala de la Veneția

La fiecare doi ani Bienala de la Veneția oferă României un nou prilej de a crește recunoașterea internațională și națională pe care o merită, de reprezentare emblematică a artei contemporane românești în cadrul acestui eveniment. 

Așa cum puteți găsi prezentat în comunicatul atașatîn urma concursului național pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 57-a ediție a Expoziției Internaționale de Artă  La Biennale di Venezia, Comisia de selecție a declarat câștigător proiectul Geta Brătescu – Apariții.

Mediile artistice și presa internațională au reacționat cu entuziasm la vestea participării artistei Geta Brătescu la a 57-a ediție a Bienalei de la Veneția și ne dorim ca și România să facă parte din publicul internațional care celebrează cultura prin arta contemporană la acest eveniment prestigios.

Iată câteva link-uri: Artforum  Artnet  Artnews  Happening  Romania Insider   Radio Romania Cultural

Sunt în pregătire o serie de evenimente – lansarea paginii de web apparitions.ro, conferința de lansare a proiectului, lansarea catalogului expoziției dar și conferințe despre opera și personalitea artistei Geta Brătescu și Participarea României la cea de-a 57-a ediție a Expoziției Internaționale de Artă  La Biennale di Venezia.


 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.