Surse: Dragnea nu-l mai vrea pe Mihai Chirica în PSD!

0

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat miercuri că PSD a pierdut 2-3 procente şi nu 23%, în urma protestelor legate de OUG 13, aşa cum a afirmat primarul din Iaşi, Mihai Chirica. Întrebat dacă primarul Iaşiului ar trebui excus din PSD pentru poziţiile sale exprimate în ultima vreme, Liviu Dragnea a spus că decizia este a organizaţiei judeţene.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, miercuri, că, potrivit unui sondaj realizat de o casă de sondare „respectabilă”, PSD a pierdut 2-3 procente şi nu 23%, aşa cum a afirmat primarul din Iaşi, Mihai Chirica.

„Eu nu ştiu ce casă de sondare are domnul Chirica. Eu am văzut un alt sondaj acum două seri, nu asta e cel mai important acum, am văzut un sondaj făcut de o casă de sondare respectabilă, dacă vor decide să-l publice este foarte bine, dacă nu, nu. Nu cred în ceea ce a spus”, a declarat Liviu Dragnea, relatează Romaniatv.net.

Întrebat cum arată sondajul, Dragnea a răspuns că „arată aproape neschimbat, cu câteva procente în jos, două-trei procente în jos la PSD”.

De asemenea, întrebat de jurnalişti dacă primarul Mihai Chirica ar putea fi exclus din partid, Dragnea a răspuns: „Asta trebuie să hotărască organizaţia de acolo. Poate îşi doreşte asta, dar nu vreau să discut subiectul ăsta acum”.

Întrebat ce se întâmplă cu cei care au criticat PSD şi Guvernul, Dragnea a răspuns: „Asta o să hotărască organizaţiile lor. De exemplu, la Iaşi au ţinut să fie prezenţi şi parlamentarii de Iaşi şi primarii de municipii din Iaşi, cu excepţia domnului Chirică şi au spus în faţa tuturor colegilor că nu există niciun fel de ezitare în organizaţie, ei susţin guvernul în continuare pentru implementarea programului, şi conducerea partidului”, a mai spus Dragnea.

De la începutul protestelor generate de adoptarea OUG 13, Mihai Chirica a avut poziţii diferite de cele ale conducerii PSD, cerând abrogarea OUG 13 şi demisia lui Florin Iordache de la Ministerul Justiţiei. Acesta a vorbit şi despre protestele antiguvernamentale, spunând că a văzut „o mulţime paşnică, care nu părea coordonată de nici o forţă obscură şi care ieşise dintr-o dragoste de ţară evidentă şi din dorinţa de a se simţi în siguranţă acasă”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.