Ruxandra Dragomir îl critică dur pe Ilie Năstase

Fosta jucătoare română de tenis Ruxandra Dragomir este de părere că aducerea lui Ilie Năstase pe postul de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a fost o greșeală.

Ruxandra Dragomir a adăugat că meciurile de ieri cu Belgia nu au fost pierdute neapărat din vina jucătoarelor și că partida Soranei Cîrstea a fost foarte echilibrată, scrie gsp.ro.

„Am văzut meciul Soranei, unul echilibrat, dar așa cum a câștigat belgianca putea să câștige și ea. Îmi pare tare rău pentru că nu a fost ea cea care să se bucure la final. Eu am antrenat această echipă și știu ce pot aceste fete, chiar dacă atunci erau la început de carieră.

Cred că acest meci s-a pierdut, dar nu neapărat din cauza jucătoarelor! Nu mă surprinde că nu s-a mizat pe Irina Begu la simplu, în prima zi. Cred că aducerea lui Ilie Năstase a fost o mutare greșită. Alina Tecșor era un mediator între jucătoare și conducerea federației și persoana care le cunoaște foarte bine pe fete”, a spus fosta ocupantă a locului 15 WTA pentru radio Sport Total FM.

În primul meci de ieri, Monica Niculescu a pierdut cu Kirsten Flipkens în două seturi, 3-6/4-6, iar apoi Sorana Cîrstea a fost și ea învinsă de Wickmayer după un meci de peste trei ore, scor 6-7/7-5/5-7.

Astăzi se dispută celelalte partide, începând cu ora 13:00. Monica Niculescu o înfruntă în primul meci pe Wickmayer, apoi Sorana Cîrstea joacă împotriva lui Kirsten Flipkens, iar ultimul meci, la dublu, va aduce față în față perechile Begu/Țig și Mertens/Zanevska.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.