Dragnea rămâne alături de Guvernul Grindeanu

Share:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la RRA, că el „decontează politic” criticile aduse Guvernului, lucru care i se pare normal, şi a subliniat că el nu se va delimita de Executiv, chiar dacă acesta va face greşeli, pentru că social-democraţii sunt solidari.

Liviu Dragnea a fost întrebat cum îşi explică scăderea din anumite sondaje, care îl arată la o cotă de încredere sub cea a primarului general, Gabriela Firea, liderul PSD punând situaţia pe seama „discuţiilor foarte paşnice” pe tema OUG 13.

„Aşa se întâmplă, ca preşedinte al partidului decontez politic orice critică adusă Guvernului. Este firesc să se întâmple asta. Oriunde în lume se întâmplă asta”, a spus Dragnea.

Şeful PSD a adăugat că nu se va desolidariza de Guvern, indiferent de ce va face. „Niciodată nu o să mă vedeţi că, dacă cumva Guvernul – ceea ce nu a fost cazul acum – va face o greşeală, eu să mă delimitez de Guvern. Eu am învestit încredere în acest Guvern, partidul a învestit încredere şi vom fi solidari”, a susţinut Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.