Halep ar putea rata și Indian Wells

0

Simona Halep ar putea rata şi Indian Wells, din cauza accidentării de la genunchi, a anunţat managerul sportivei, Virginia Ruzici.

Simona Halep a anuntat ca va reveni pe teren cu ocazia turneului de la Indian Wells, din luna martie, dar Virginia Ruzici nu este sigura ca acest lucru se va intampla.

„Nu avem de unde sa stim cat de mult va dura vindecarea completa. Durerea a revenit la turneul de la Sankt Petersburg si, logic, s-a oprit. O pauza mai lunga este necesara si Simona face ceea ce este indicat de doctori: pauza si tratamente. Nimeni nu poate sa stie cat timp va dura refacerea, insa spera sa fie apta pentu Indian Wells”, a spus Virginia Ruzici pentru ProSport.

Virginia Ruzici a spus ca o posibila cauza pentru accidentarile repetetate este reprezentata de faptul ca in tenisul mondial se joaca foarte mult pe hard court: „O cauza ar putea fi reprezentata si de faptul ca se joaca foarte mult pe terenuri dure, atat indoor cat si outdoor. In opinia mea, ar fi mai bine sa existe mai multe mari turnee pe zgura si pe iarba, si nu numai timp de doar patru saptamni, atat in jurul Roland Garros-ului, cat si a Wimbledonului, pe zgura, respectiv pe iarba, ca jucatorii sa joace la cat mai multe turnee. Chiar si Rafael Nadal ar fi preferat si si-a exprimat dorinta ca Jocurile Olimpice sa se joace pe zgura in America de Sud, unde tenisul, de predilectie, se joaca pe zgura”.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sankt Petersburg din cauza unei accidentari la genunchi si a promis ca va fi pe teren in luna martie, la Indian Wells.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.