Organizarea Eurovision 2017, afectată de un val de demisii!

0

Pregătirile Ucrainei pentru organizarea concursului Eurovision 2017 în luna mai nu vor fi afectate de demisiile unor membri importanți ai echipei de organizare, au dat asigurări marți autoritățile de la Kiev, relatează Reuters.

Producătorii executivi Victoria Romanova și Oleksandr Kharebin, precum și alți membri ai echipei lor, și-au prezentat luni demisiile, afirmând că se simt dați la o parte de numirea unui nou coordonator al evenimentului și că sunt îngrijorați de lipsa de transparență în procesul decizional.

De asemenea, ei au afirmat că decizia de a crește bugetul evenimentului de la 22 de milioane de euro la 29 milioane de euro va lipsi televiziunea ucraineană de un profit de 7-8 milioane de euro.

„Totul se desfășoară conform planului”, a declarat Pavlo Hrytsak, director adjunct al televiziunii publice ucrainene, adăugând că organizatorii se coordonează strâns cu European Broadcasting Union (EBU), care organizează Eurovision-ul.

Ucraina a obținut dreptul de a organiza cea de a 62-a ediție a concursului în 2017 după o victorie surpriză anul trecut a lui Jamala, un etnic tătar din Crimeea, cu un cântec despre deportările tătarilor din perioada războiului în timpul regimului lui Iosef Stalin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.