Pițurcă ironizează FCSB și pe Becali

Share:

Finanţatorul Gigi Becali, a declarat că a schimbat la Registrul Comerţului numele societăţii care administrează clubul de fotbal, din Steaua în FCSB. Licenţierea pentru sezonul 2017/2018 se va face pe numele FCSB pentru echipa de fotbal.

„Să-mi spuneți și mie ce înseamnă FCSB? De la ce vine FCSB? Această echipă FCSB nu știu cum a promovat în prima ligă. Putem vorbi la infinit, dar asta e situația reală. Cred că această schimbare de nume va avea repercursiuni imediate asupra clubului lui Gigi Becali.

Una e să te numești Steaua București și alta e…. O echipă, nici nu știu cum se numește. Sigur că cei care conduc clubul nu își dau seama ce a însemnat să conducă Steaua, nu vor ști nici ce va însemna să conducă o echipă cu acest nume. Și asta s-a văzut în ultimul timp. Vin 100 de spectatori la meciuri.

Ar trebui să se simtă aceste schimbări și pe plan european. Una era Steaua cu toate trofeele câștigate, alta e această echipă anonimă pe care nu o cunoaște nimeni. În viitorul apropiat probabil va trăi tot din numele fostului club. O perioadă se va confunda această echipă anonima, în străinătate, cu numele Stelei. Cei din fotbalul românesc ar trebui să se gândească bine. Acest club Steaua București a fost luat ilegal din prima ligă” , a declarat Victor Pițurcă pentru Dolce Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.