Andreea Marin a semnat cu PRO TV

0

Andreea Marin a confirmat faptul că va face parte dintre juraţii noii emisiuni de dans de la PRO TV. Vedeta a dezvăluit ce alte nume sonore vor sta pe scaunul juraţilor alături de ea.

Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia confirmă prezenţa la „Te PROvoc la dans”, emisiunea care va lua locul celebrului „Dansez pentru tine”.

„Multumesc pentru provocare, PROTV! Aventura in pasi de dans incepe!

Dragii mei, stiu ca aveti curiozitati legate de noul proiect, asa ca gasiti raspunsuri la intrebarile voastre mai jos, in comunicatul PRO TV :

„Patru juraţi de un calibru imbatabil, faţă în faţă cu cei mai surprinzători concurenţi, în noul show Pro TV!

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu spun Uite cine dansează!

În această primăvară, întreaga Românie este invitată să descopere Uite cine dansează!, noul show pregătit de Pro TV! Iar cele mai surprinzătoare şi interesante coregrafii vor fi jurizate de patru personalităţi care colaborează în premieră în acelaşi proiect de televiziune!

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu vor ocupa, în această primăvară, masa juraţilor Uite cine dansează! şi nu vor face niciun rabat de la calitate! Cu o experienţă cumulată de peste 100 de ani în televiziune şi studiul dansului, cei patru sunt pregătiţi să dea verdictul coregrafiilor din show, fiecare cu stilul său atât de distinct!

Exigenţi, cu aşteptări foarte mari atât de la vedetele care concurează, cât şi de la coregrafii profesionişti, cei patru juraţi vor analiza fiecare pas, gest, mimică şi prezenţă scenică şi vor decide dacă momentul prezentat este unul de calitate sau nu şi nu se vor feri de a-i critica aspru pe concurenţi.

Pentru Andreea Marin e o provocare să fie la aceeaşi masă cu Mihai Petre, Gici Căciuleanu şi Florin Călinescu!

„E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalităţi, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită.” , a spus Andreea Marin despre colegii ei de la masa juraţilor. Însă, trecând peste această provocare, vorbeşte despre dans cu o pasiune a unui adevărat iubitor al acestei arte!
„Dansul şi-a pus amprenta pe viaţa mea şi astfel am învăţat să-mi parcurg drumul cu eleganţa valsului, chiar şi în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginaţie şi ritm neobosit în profesie. În privinţa calităţii programului, nu am niciun dubiu şi sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci ştim foarte bine ce înseamna forţa, calitatea şi creativitatea Pro TV.” , a spus Andreea Marin despre show-ul Uite cine dansează!.

Mihai Petre, entuziasmat de revenirea în televiziune!
Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciaţi dansatori profesionişti din România, iar diplomele şi premiile pe care le are în palmares vorbesc de la sine! Juratul declară că este fericit să revină la Pro TV şi să vorbească despre cea mai mare pasiune a sa: dansul.
„Mă bucur enorm să revin în televiziune şi că acest lucru se întâmplă la Pro TV, un loc foarte drag mie, în care mă regăsesc. De asemenea, mă bucur să împărtăşesc din experienţa mea şi să fiu din nou jurat într-o emisiune cu şi despre dans. Dorinţa mea este ca acest show să fie un pas înainte din toate punctele de vedere, producţie, nivel al dansatorilor. Sunt convins că aşa o să fie şi sunt încrezător că vom avea multe de oferit publicului. Practic, atunci când e vorba de dans, asta este pasiunea mea şi toate lucrurile făcute din pasiune nu au cum să iasă decât bine.”, a declarat Mihai Petre.

Gigi Căciuleanu, pentru prima dată într-un proiect de televiziune în România
Gigi Căciuleanu este unul dintre cei mai apreciaţi coregrafi din întreaga lume, cu o experienţă de zeci de ani în care a colaborat inclusiv cu Teatrul Bolshoi, din Moscova. Uite cine dansează! este primul proiect de televiziune pe care îl acceptă Gigi în România.

„Dansul este o artă, o meserie şi un limbaj. Toate trei universale. Atât legile corpului, cât si cele ale spaţiului în care se dansează sunt aceleaşi pentru toate tipurile de dans, fie el clasic, modern, folcloric, sportiv, de salon, contemporan sau jazz. Având în vedere aceste principii, îmi propun să evaluez prestaţia participanţior aşa cum am făcut-o până acum în orice juriu de dans la care am avut onoarea să particip. În primul rând, prin prisma experienţei mele profesionale. Apoi, cu modestie, fiindu-mi foarte clar că orice analiză a unui act artistic nu poate fi decât subiectivă. Şi, nu în cele din urmă, cu toată dragostea, dansul fiind o artă pe care o iubesc mai mult decât orice. Mă bucur de invitaţia pe care am primit-o de a face parte din juriul acestui show şi îmi propun să-mi asum acest rol cu exigenţă, dar şi cu cât mai mult respect pentru artişti, pentru producţie şi, bineînteles, pentru public.”, a spus Gigi Căciuleanu.

Florin Călinescu, flămând să descopere cele mai interesante coregrafii

Florin Călinescu, în stilul său specific, spune că este avid să descopere cele mai surprinzătoare şi interesante momente pe scena Uite cine dansează!, care să îl convingă să acorde cel mai mare punctaj.

Despre aşteptările sale de la show-ul Uite cine dansează!, Florin Călinescu a declarat: „Mă aştept la un singur lucru: ca telespectatorii Pro TV să găsească încă o emisiune pe gustul lor! La masa juratilor, eu o să fiu flămând!”.

În această primăvară, Pro TV va aduce în casele tuturor românilor cele mai interesante şi neaşteptate vedete, care vor dansa coregrafii deosebite. Umor de calitate, concurenţi surprinzători, suspans, muzică bună, doi prezentatori care vor face show – Mihaela Rădulescu şi Cabral – şi cei patru juraţi – Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu – sunt ingredientele care vor convinge românii să spună: Uite cine dansează!.
Despre juraţii Uite cine dansează!

Cu o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, radio şi presă scrisă, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate celebrităţi din România. De-a lungul timpului, a produs si a prezentat producţii de succes, a fost corespondent special la Ceremonia acordării Premiilor Oscar ale Academiei Americane de film la Los Angeles, a fost director de programe şi este prima jurnalistă din România care a ecaladat vârful Kilimanjaro, Acoperişul Africii. Este Ambasador UNICEF, preşedinte al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa şi se implică permanent în proiecte dedicate calităţii vieţii. În copilărie şi in adolescenţă, Andreea a urmat cursuri de dans sportiv, pasiunea sa fiind şi astăzi tangoul.

Mihai Petre a început să studieze dansul la 8 ani, iar după numai 6 ani, la 14 ani, a ajuns campion naţional la dans sportiv. Mihai a fost campion al României trei ani la rând, împreună cu soţia şi partenera sa de dans, Elwira Petre. De asemenea, perechea formată din cei doi este prima din România care a reuşit să se claseze în primele 50 ale lumii şi reprezintă prima prezenţă românească într-o finală de Cupă Europeană, la Moscova, în anul 2004. Mihai Petre este unul dintre cele mai importante nume din acest domeniu în România şi încearcă să formeze noi perechi de dansatori care să obţină rezultate notabile, în cadrul şcolii de dans pe care o conduce.
Gigi Căciuleanu a descoperit dansul contemporan de avangardă la 14 ani, a absolvit Şcoala Naţională de Coregrafie din Bucureşti şi şi-a completat studiile de dans şi coregrafie la Teatrul Bolshoi din Moscova. Gigi a fost solist al Operei Române şi, de-a lungul carierei sale, a câştigat nenumărate premii importante atât în ţară, cât şi în străinătate. Fiind un coregraf extrem de apreciat la nivel mondial, Gigi Căciuleanu face parte şi din diferite jurii în concursuri naţionale şi internaţionale. Gigi continuă sa predea tehnica sa specifică şi stilul său original de dans contemporan în Franţa şi în întreaga lume.

Actor, regizor şi realizator de emisiuni TV şi radio, Florin Călinescu a terminat Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale şi a debutat în film în 1981, în serialul Lumini şi umbre. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Băieţi buni, O vară de neuitat, Anticamera sau Maria. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentaţi şi efervescenţi actori şi prezentatori din România. În lumea media, el a intrat la începutul anilor ’90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuând cu emisiuni realizate la Pro TV şi Sport.ro. În anul 2015, Florin Călinescu şi-a făcut revenirea în televiziune, ca jurat în emisiunea Românii au talent”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.