Cadavrul fratelui lui Kim Jong-un va ajunge la Phenian

0

Malaezia va preda Coreii de Nord cadavrul fratelui vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-Un, la cererea Phenianului, a declarat joi viceprim-ministrul Ahmad Zahid Hamidi, la trei zile după asasinarea lui Kim Jong-Nam pe aeroportul din Kuala Lumpur, informează AFP.

„Vom facilita cererea oricărui guvern străin, cu toate că există proceduri de urmat. Politica noastră constă din a onora relațiile noastre bilaterale cu orice țară străină”, a declarat Hamidi jurnaliștilor, confirmând că autoritățile malaeziene au primit o cerere în acest sens din partea Phenianului.

Printre altele, poliția malaeziană a anunțat joi că încă o femeie suspectă a fost arestată în cadrul anchetei asupra asasinării fratelui vitreg căzut în dizgrație al liderului nord-coreean Kim Jong-Un.

O primă suspectă, care se afla în posesia unui pașaport vietnamez, a fost arestată cu o zi înainte pe aeroportul internațional din Kuala Lumpur, unde Kim Jong-Nam a murit la scurt timp după ce a fost atacat de două femei care l-ar fi stropit pe față cu un lichid.

Inspectorul general al poliției malaeziene, Khalid Abu Bakar, a confirmat arestarea unei a doua suspecte pentru agenția națională de presă Bernama, fără a oferi alte detalii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.