PSD Argeș, miting de susținere a Guvernului Grindeanu

0

PSD Argeş pregăteşte, pentru sâmbătă, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, la care aşteaptă participarea a aproximativ cinci mii de persoane.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de PSD Argeş, filiala social-democrată va organiza, sâmbătă, între orele 17.00 – 19.00, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, în Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti.

Potrivit autorităţilor locale, mitingul social-democraţilor este autorizat.

La protestul de susţinere a Guvernului Grindeanu se preconizează prezenţa a aproximativ cinci mii de persoane.

„Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de STABILITATE, SOLIDARITATE şi UNITATE. În continuare, sperăm că putem trăi împreună, în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare”, se arată în comunicatul PSD Argeş.

În data de 5 februarie, zeci de argeşeni au confirmat că se vor aduna, ziua următoare, în Piaţa „Vasile Milea”, şi vor protesta împotriva preşedintelui. Mobilizarea s-a făcut pe Facebook sub denumirea „Argeşul nu-l mai vrea pe Iohannis”. În ziua protestului, organizatorii au contramandat mitingul de la Piteşti, susţinând că se vor alătura protestatarilor din Capitală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.