Becali, convins că va câștiga procesul cu Armata

Share:

Gigi Becali a explicat motivul pentru care a rezervat la Registrul Comerţului denumirea „Fotbal Club Sporting Becali” pentru societatea care susţine echipa de fotbal.

Gigi Becali a declarat ca a facut acest lucru pentru a demonstra ca „FCSB”, denumirea contestata de Armata la Tribunalul Bucuresti, nu inseamna neaparat Fotbal Club Steaua Bucuresti.

„Am rezervat mai multe nume pentru a justifica FCSB pentru ca cei de la CSA au contestat si denumirea aceasta. Am facut asta pentru a demonstra ca poate insemna nu numai Fotbal Club Steaua Bucuresti. Am facut asta pentru a demonstra in instanta ca FCSB inseamna mai multe variante, adica si Sporting Becali”, a spus Gigi Becali.

„Am vrut sa inregistram Sport Bucuresti, dar nu putem, pentru ca a inregistrat CSA mai multe ca sa ne puna piedica. Eu nu tradez suporterii, n-o sa numesc echipa Becali. Oricum, cat de curand va fi Steaua Bucuresti”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a recunoscut ca denumirea „FCSB” nu a fost rezervata inca la Registrul Comertului, desi in urma cu o zi sustinea contrariul: „Trebuie sa iau aprobare de la Adunarea Generala a clubului. Apoi va fi rezervata si aceasta. Se va numi FCSB pana cand va veni hotararea de la Curtea Suprema in procesul cu numele”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.