Rugby: România, victorie meritată cu Spania!

0

Naționala României a învins, sâmbătă, reprezentativa Spaniei cu scorul de 13-3 (10-3), în etapa a doua din Rugby Europe Championship (REC), într-o partidă disputată pe Stadionul național ”Arcul de Triumf” din Capitală, în fața a 7.000 de spectatori.

Punctele tricolorilor au fost reușite de Florin Vlaicu (un eseu transformat și fructificarea a două lovituri de pedeapsă), în timp ce pentru oaspeți a înscris Brad Linklater (lovitură de pedeapsă), informează Agerpres.

Prima repriză a fost una în care ”Stejarii” au dominat, însă s-au lovit de o apărare solidă și agresivă a spaniolilor, defensiva ibericilor reușind, în mai multe rânduri, să stopeze la limită acțiunile de atac ale tricolorilor. Nici partea a doua a întâlnirii nu a fost foarte diferită de primele 40 de minute, existând mai multe inexactități în acțiunile elevilor lui Lynn Howells, cărora le-a lipsit claritatea și precizia în fazele de joc.

După pauză, meciul s-a transformat în unul de uzură, ”Stejarii” încercând să desfacă, fără succes, apărarea spaniolilor, oaspeții, la rândul lor, având câteva acțiuni mai consistente pe treisferturi, rămase însă fără niciun rezultat pe tabela de marcaj.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.