Băsescu: Senatul a fost umilit!

0

Traian Băsescu a declarat că Senatul a fost umilit când a trebuit să voteze pentru respingerea OUG 13, în condiţiile în care aceasta fusese deja abrogată de guvern. Şapte din cei opt senatori PMP s-au abţinut de la votul de luni, potrivit casetei electronice a Senatului.

„Niciodată nu voi fi parte la umilirea unei instituţii din care fac parte.

Pe data de 13.02.2017, Senatul a adoptat prin lege OUG 14/2017 prin care celebra OUG 13/2017 era abrogată. Şi votul de abrogare a fost în unanimitate.

Ieri, 20.02.2017, la propunerea senatorului Şerban Nicolae, OUG 13/ 2017, care fusese abrogată cu o săptămână înainte, a fost supusă unui vot de respingere.

Pentru prima dată în istoria sa postdecembristă, Senatul este umilit şi pus în situaţia de a vota respingerea unei ordonanţe abrogate şi, care, practic, nu mai exista, ca şi cum aceasta ar fi fost în vigoare.

Şi tot acest balet legislativ penibil doar pentru a mai da o gură de oxigen Guvernului Grindeanu care trebuie să plece şi încercării PSD de a se spăla de şarlatania emiterii OUG 13/2017.

Niciun interes electoral sau politic nu mă vor convinge să fiu parte la umilirea unei instituţii din care fac parte doar pentru ca niște politicieni să se salveze”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Potrivit casetei electronice a votului de la Senat, şapte din cei opt senatori PMP s-au abţinut de la votul de luni pentru respingerea OUG 13, printre care şi Traian Băsescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.