Colaborare Metallica-Lady Gaga

0

Toboșarul formației Metallica, Lars Ulrich, a declarat că a știut încă de la început că relația de colaborare dintre legendara sa trupă de rock-metal și vedeta pop Lady Gaga nu se va încheia după concertul susținut împreună la recenta ceremonie de decernare a Premiilor Grammy, informează Blabbermouth.net.

Într-un interviu acordat site-ului dedicat știrilor din showbiz The A.V. Club, Ulrich a declarat că Lady Gaga are muzica metal ”în inimă” și în ”ADN-ul ei” și că relația de colaborare dintre ei ”nu avea cum să nu funcționeze.

Toboșarul formației care și-a făcut debutul pe scena rock în 1981 a mai dezvăluit că weekendul 11-12 februarie, pe care membrii trupei l-au petrecut alături de Gaga la Premiile Grammy, a fost ”atât de autentic și s-a potrivit atât de bine” încât este foarte reală posibilitatea continuării ineditei colaborări dintre celebra și extravaganta cântăreață pop și formația care a scris istorie în muzica metal.

Ulrich a povestit că la finalul uneia dintre probele de sunet Lady Gaga i-a spus că ar trebui repetată experiența deoarece ”e prea frumos ca să lăsăm lucrurile așa”. Replica toboșarului nu a întârziat: ”Sunt de acord cu tine”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.