Colaborare Metallica-Lady Gaga

0

Toboșarul formației Metallica, Lars Ulrich, a declarat că a știut încă de la început că relația de colaborare dintre legendara sa trupă de rock-metal și vedeta pop Lady Gaga nu se va încheia după concertul susținut împreună la recenta ceremonie de decernare a Premiilor Grammy, informează Blabbermouth.net.

Într-un interviu acordat site-ului dedicat știrilor din showbiz The A.V. Club, Ulrich a declarat că Lady Gaga are muzica metal ”în inimă” și în ”ADN-ul ei” și că relația de colaborare dintre ei ”nu avea cum să nu funcționeze.

Toboșarul formației care și-a făcut debutul pe scena rock în 1981 a mai dezvăluit că weekendul 11-12 februarie, pe care membrii trupei l-au petrecut alături de Gaga la Premiile Grammy, a fost ”atât de autentic și s-a potrivit atât de bine” încât este foarte reală posibilitatea continuării ineditei colaborări dintre celebra și extravaganta cântăreață pop și formația care a scris istorie în muzica metal.

Ulrich a povestit că la finalul uneia dintre probele de sunet Lady Gaga i-a spus că ar trebui repetată experiența deoarece ”e prea frumos ca să lăsăm lucrurile așa”. Replica toboșarului nu a întârziat: ”Sunt de acord cu tine”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.