Moroşanu şi Adegbuyi, victorii senzaționale în Glory

0

Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuyi au boxat sâmbătă dimineaţa la Chicago, făcându-şi debutul în circuitul Glory. Ambii au obţinut victorii senzaţionale, în faţa celor aproximativ 4.000 de români care i-au susţinut din tribunele Sears Center Arena.

Cătălin Moroşanu a câştigat prin KO la debutul său in circuitul Glory. Încurajat de miile de compatrioţi, Moroşanu a luptat fenomenal cu uriaşul american Maurice Green, care cântăreşte 123 de kilograme la 2 metri şi 5 centimetri. După o primă repriză echilibrată, Moroşanu l-a trimis la podea pe american cu un croşeu upercutat. Românul a lovit atât de tare, încât şi el a cazut pe lovitură.

Benny Adegbuyi a câştigat în 4 reprize partida cu brazilianul Anderson Silva. Benny a avut două runde echilibrate, iar in runda a 3 s-a dezlănţuit. Combinatiile braţ-picior puteau să-i aducă victoria după 3 reprize, dar doi arbitri din 3 au dat egalitate şi s-a mai luptat o rundă. În repriza decisivă, românul a lovit mai clar şi mai mult, iar decizia a obţinut-o în unanimitate

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.