Anchetă la Spitalul Filantropia din Craiova

0

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au început o anchetă penală la Spitalul Municipal „Filantropia” din Craiova pentru moarte suspectă după ce conducerea unității spitalicești a sesizat organele penale cu privire la faptul că doi pacienți ar fi decedat în condiții suspecte în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma unor transfuzii.

Potrivit IPJ Dolj, corpurile neînsuflețite ale celor doi pacienți au fost depuse la morga spitalului unde urmează să se efectueze necropsia.

„Conducerea Spitalului Municipal ‘Filantropia’ a sesizat sâmbătă Secția 1 de poliție din Craiova cu privire la faptul că doi pacienți ai spitalului ar fi decedat în condiții suspecte în noapte de vineri spre sâmbătă. Conform procedurii, polițiștii de la Secția 1 au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Cele două cadavre au fost depuse la morga spitalului și urmează ca medicii legiști să se pronunțe cu privire la cauza decesului și în funcție de concluziile medicilor specialiști să se dispună în continuare cercetări de către procurorul care supraveghează cercetarea penală a Secției 1”, a declarat luni, pentru Agerpres, Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

O femeie de 81 de ani și un bărbat de 67 de ani, ambii pacienți ai Spitalului „Filantropia”, ar fi pacienții decedați în urma transfuziilor care le-au fost făcute la spital.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.