Consiliera lui Trump, în centrul unui uriaș scandal

0

Consiliera lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a reuşit să înfurie utilizatorii reţelelor de socializare, după ce au apărut imagini cu ea în Biroul Oval în ipostaze controveste, scrie Daily Mail.

Fotografiile date publicităţii o surprind pe blondă urcată pe canapeaua din Biroul Oval, în genunchi, cu tocurile intrând în ţesătură, în timp ce face poze invitaţilor preşedintelui. La un moment dat, aceasta este surprinsă în timp ce trimite mesaje, în aceeaşi poziţie nefirească şi nedemnă de o întrevedere oficială.

Imaginile au stârnit cu atât mai multe comentarii cu cât evenimentul era dedicat întrevederii dintre Trump şi liderii de culoare ai unor universităţi şi colegii de prestigiu din Statele Unite ale Americii.

Americanii au scris că modul în care s-a comportat Conway denotă lipsă de respect şi că acest moment nu poate fi considerat unul oficial şi nu poate fi luat în serios.

La începutul lunii februarie, Conway a fost ţinta unui alt scandal. Aceasta ar fi încălcat normele de etică federale ale SUA îndemnând oamenii să cumpere produsele de modă comercializate de Ivanka Trump, fiica preşedintelui, potrivit The New York Times.

„Mergi şi cumpăra lucrurile produse de Ivanka, este ceea ce aş spune”, a declarat Conway în cadrul unui interviu la Fox News. „Am de gând să vă ofer o reclamă gratis: Mergeţi să cumpăraţi astăzi, oameni buni. Găsiţi totul online.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.