ACS Poli Timișoara, prima finalistă a Cupei Ligii

0

ACS Poli Timişoara s-a calificat cu scorul general de 7-3 în finala Cupei Ligii, după dubla manşă jucată împotriva celor de la ASA Târgu Mureş.

ACS Poli Timişoara a câştigat cu 3-1 returul jucat pe Bega, cu ASA Târgu Mureş. La adăpostul victoriei din prima manşă, scor 4-2, bănăţenii n-au avut nicio clipă emoţii privitoare la calificare, mai ales că la pauză conduceau deja cu 2-0. ASA a punctat la impresie artistică şi în minutul 48 a reuşit un supergol, prin Sin, în minutul 48.

Diferenţa de două goluri a fost refăcută însă de Gabriel Cânu, care în minutul 65 a reluat cu capul, din 6 metri, o centrare venită din lovitură liberă. Astfel, cu scorul general de 7-3, ACS Poli Timişoara se califică în premieră în finala Cupei Ligii.

Adversara bănăţenilor se va alege miercuri seara, după semifinala Steaua-Dinamo. În tur, „câinii” s-au impus cu 4-1. Alexandru Tudor a fost desemnat să conducă această partidă, care se va juca de la ora 20.00, pe Arena Naţională.

Poli Timișoara – ASA Târgu Mureș 3-1 (2-0)

Stadion Dan Păltinișanu, Timișoara. În tur, 4-2.

Au marcat: Henrique 17, 27, Cânu 65 / Sin 48.

POLI: Straton – Scutaru, Bocșan, Cânu, Șeroni – Soljici, Poparadu – M. Croitoru, Bărbuț, Fucek – Henrique. Antrenor: Ionuț Popa.

Rezerve: Smaranda, Popovici, Novak, Străuț, Drăghici, Bârnoi, Vasi.

ASA: Bolboașă – Dulap, Rougkalas, Szasz, Bucur – Ferfelea, E. Dică, Petriș – Rus, Lemnaru, A. Sin. Antrenor: Ilie Stan.

Rezerve: Moga, Ciolacu, Velayos, Mendy, Andre, Belgiu, Bâtfoi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.